09
May
2017

INFO dan – LIFE otvaranje natječaja 2017

09. 05. 2017. u Zagrebu, Hotel Dubrovnik

Nacionalna kontakt točka za Program LIFE pri Ministarstvu zaštite okoliša i energetike organizirala je INFO dan – LIFE otvaranje natječaja 2017. Cilj INFO dana je pružiti sudionicima novosti o otvorenom LIFE natječaju za 2017. godinu kao i informacije o podršci koju LIFE program daje tržišno orijentiranim projektima te iskustva pripreme i provedbe LIFE projekata u Hrvatskoj.

Na ovom događanju sudjelovao je veliki broja potencijalnih prijavitelja iz svih sektora, a usklopu programa pored predstavljanja smaog natječaja predstavljena su i primjeri dobre prakse LIFE projekta iz RH kao i Monitoring iskustvo u kontekstu LIFE projekta koje je predstavila gđa Ivona Malbašić iz NEEMO-a.

Predstavnici LIFE Euroturtles projekta na info danu su bili Jure Miočić Stošić iz Instituta Plavi svijet te Dario Vuljanko finacijski koordinator projekta LIFE Euroturtles iz Hrvatskog prirodoslovnog muzeja. Predstavnici LIFE Euroturtles projekta iskoristili su info dan za networking i razmjenu iskustava s drugim HR LIFE projektima te za konzultacije s predstavnicima NEEMO-a i NCP-a.

HTTP://EC.EUROPA.EU/ENVIRONMENT/LIFE/NEWS/NEWSARCHIVE2017/APRIL/INDEX.HTM#CALL2017

HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/LIFEPROGRAMHRVATSKA/